DespreStudio Fusion

Prezentare

Salonul Studio Fusion, s-a deschis în anul 2008, suntem o echipă tânară de profesioniști specializată în servicii de înfrumusețare – coafor, frizerie, manichiură-pedichiură, masaj, cosmetică și machiaj.

Factorii importanți în succes și afirmare sunt oamenii de lânga noi, care prin muncă, devotament și cinste, formează o echipă, dar și o familie. Toate produsele folosite în salon sunt de tip profesional, destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumusețare.

Personalul nostru calificat participă periodic la cursurile de perfecționare oferite de partenerii noștri: Joico, Vitalitys, Luiza Essence, Nashy , Tigi, Cholley, Malu Wilz, Opi, Natulique, Académie, Sweet Hair Professional si CND. Ei va vor demonstra că stapânesc perfect metodele de a va face să străluciți, să fiți deosebite, să uitați de stres și să vă pună în valoare frumusețea și magia unei imagini perfecte.

Vă așteptăm mereu cu drag într-o atmosfera placută, cu un ceai și cu o cafea bună, un fundal sonor relaxant și un zâmbet.